Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Samouvjerena

Kosor: Imam najbolju ekipu za vodstvo HDZ-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica HDZ-a i kandidatkinja za predsjednicu stranke na predstojećim stranačkim izborima Jadranka Kosor poručila je danas u Čakovcu, na susretu s izaslanicima HDZ-a Međimurske županije, da ona ima najjaču ekipu za čvrsto vodstvo stranke.

"Kada dođete na 15. opći sabor pažljivo razmislite tko je koliko od kandidata dao za HDZ i Hrvatsku", rekla je Jadranka Kosor, navodi se u priopćenju iz njenog stožera. Naglasila je kako jedino ona trenutačno ima najjaču ekipu za čvrsto vodstvo stranke koje je u ovom trenutku potrebno HDZ-u, ali i Hrvatskoj, kada bude potrebno ponovo preuzeti vodstvo države, te kako su njene i ruke njene ekipe čiste, kaže se u priopćenju.

"Budete li mi dali povjerenje najprije ću, među ostalim, formirati Gospodarsko vijeće Predsjedništva HDZ-a, te okupiti gospodarstvenike s područja cijele Hrvatske koji će izraditi gospodarski program i s takvim nastupiti na idućim parlamentarnim izborima", istaknula je Kosor.

"Kada budem ja sazvala sastanak s Mladeži, pozvat ću sve županijske predsjednike mladeži, a ne kao on, samo podobne", kazala je Kosor komentirajući na novinarski upit današnji susret s Mladeži HDZ-a Tomislava Karamarka, jednog od protukandidata. Na taj način zapravo pokazuje kako bi on vodio stranku, rekla je Jadranka Kosor.

"Dugo sam već u visokoj politici i tamo gdje je moć, no nikada se njome nisam osobno okoristila, ne daj Bože nešto ukrala, nemam jahtu, vikendicu, tvrtku...Moje su, a i ruke moje ekipe, potpuno čiste, što je veoma važno u ovom trenutku", rekla je.

U priopćenju se navodi kako je razgovoru s izaslanicima obećala da će Međimurci, bude li HDZ pobijedio na parlamentarnim izborima i sastavljao buduću vladu, dobiti ministra u gospodarstvu. S Kosor su u Čakovcu bili Vladimir Šeks, Branko Bačić, Andrej Plenković, Đuro Popijač, Ante Kulušić i Josip Đakić. (Hina)

Pročitajte i ovo Andrej Plenković i Peđa Grbin Rijeke pravde slavile u dvije HDZ nije pobijedio u samo dvije izborne jedinice, pogledajte u kojima je izgubio Andrej Plenković Euforija u HDZ-u Plenković otkrio jesu li već počeli pregovori

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene