Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vijeće i Odbor

Šeksu i Kosor ipak su našli funkcije!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jadranka Kosor dobila je mjesto u saborskom Odboru za obitelj, mladež i šport, a Šeks u Vijeću za praćenje provedbe Strategije suzbijanja korupcije.

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas nakon sastanka Predsjedništva da je donesen prijedlog da bivša predsjednica stranke Jadranka Kosor dobije mjesto predsjednice saborskog Odbora za obitelj, mladež i šport.

Pročitajte i ovo Tomislav Karamarko Nju posebno pamti Tomislava Karamarka pod prozorom iznenadilo poznato lice: "A nadao sam se dobrom danu" Hrvatski sabor Mimo plaće Saborski zastupnici u tri mjeseca potrošili 247.000 eura: Na jedno je otišlo najviše novca

Bivši potpredsjednik Sabora Vladimir Šeks bit će na mjestu predsjednika Nacionalnog vijeća za praćenje provedbe Strategije suzbijanja korupcije.

>> Pogledajte obraćanje Jadranke Kosor drhtavim glasom

Podsjetimo, nakon izbora u HDZ-u, Kosor i Šeks smijenjeni su s funkcije potpredsjednika Sabora. Da Jadranka Kosor i Vladimir Šeks više neće biti potpredsjednici Sabora odlučilo je Predsjedništvo stranke, a za tu odluku glasali su svi članovi, osim dvoje koji su bili suzdržani. Tomislav Karamarko, predsjednik stranke, tada je rekao da se ne radi o odmazdi već osvježenju stranke te je dodao kako na Kosor i Šeksa računa na mjestima u saborskim odborima. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene