Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Izvući zemlju iz krize'

Kosor: Govor mržnje nikome ne čini bolje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica vlade Jadranka Kosor istaknula je danas da 2011., koja bi na samom kraju trebala biti izborna godina, ne smije biti izgubljena godina, osobito za sve one projekte koji su za Hrvatsku presudno važni.

Odgovarajući na novinarsko pitanje vezano za izbornu godinu, odnosno napade koji dolaze iz najjače oporbene stranke SDP-a, kazala je da ove godine moramo završiti pregovore i izvući zemlju iz krize, a svaka aktivnost vezana uz, kako je rekla, govor mržnje šteti tim procesima.

Pročitajte i ovo Sanja Jurišić i Krešimir Krolo - 1 Eskalacija Nižu se incidenti, posla ima i za policiju: "Ovo podsjeća na film Beskrajni dan, požar bi trebale gasiti sve uključene strane" Branimir Nestorović Dr. Nestorović prelomio Potres u pokretu koji je bio iznenađenje izbora u Srbiji: Kontroverzni doktor postavio ultimatum, uslijedila je drama

Govor mržnje ne može ništa pokrenuti, on sve zaustavlja i šteti svima, a uvredama i govorom mržnje ne možemo učiniti da građanima bude bolje, poručila je hrvatska premijerka.

>> Razvoj Dubrovnika: Kosor otvorila radove u luci Gruž

>> HDZ uzvraća udarac: 'Mrziš nas jer smo srušili Jugoslaviju'

>> Žestoki obračun SDP - HDZ

Nastojat ću zajedno s kolegama u vladi svim snagama realizirati ove projekte i učiniti da gospodarstvo živne, kazala je Kosor, dodavši da će na izborima pobijediti oni kojima građani daju svoje povjerenje. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene