Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rođenje sina

Kosor: 9. prosinca i osobno mi je najvažniji dan u životu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica Vlade Jadranka Kosor komentirala je datum potpisivanja ugovora s EU.

Kosor je pozdravila službenu odluku Europske unije da 9. prosinca, iako kao tehnička Vlada, upravo ona potpiše pristupni ugovor s EU. Kosor je naglasila da je to velika stvar za Hrvatsku, za njezinu Vladu koja je od blokiranih pregovora uspješno ih završila. Ali kaže da je to i velika stvar za nju osobno. Okupljenim novinarima otkrila je kako je 9. prosinca, osim potpisivanja pristupnog ugovora, njoj i privatno najvažniji datum u životu jer je to rođendan njezinoga sina.

Pročitajte i ovo Jadranka Kosor predstavila knjigu, ilustracija - 1 Predstavljanje knjige Jadranka Kosor za Dnevnik Nove TV: "Cijeli život, pogotovo u tom političkom životu, bila sam sama" Bivša hrvatska premijerka Jadranka Kosor na svom Twitter profilu objavila afotografiju s Vukom Jeremićem susret u Bakuu Bivša premijerka objavila fotografiju s nekadašnjim srpskim kolegom: "Snažno smo se fajtali...Frcale su iskre!

Kazala je i kako će ona biti prvi hrvatski premijer koji će već 9. prosinca sudjelovati na sjednici Vijeća ministara EU. Na upit bi li joj smetalo ako dođe do promjene vlasti, da s njom Ugovor potpiše i potencijalni novi mandatar, Jadranka Kosor rekla je da će on potpisati pristupni pregovor s EU i kako će u izaslanstvu s njom, na njezin prijedlog, kako kaže, biti predsjednik Republike Ivo Josipović.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene