Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ukinuo financiranje vrtića

Koristite li službeni automobil u privatne svrhe? Možda, možda...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sudbina dječjeg vrtića u Hrvatskoj Kostajnici bila je takva da mu je gradonačelnik ukinuo financiranje. Zbog štednje, tete su mjesecima radile besplatno. O tome smo izvještavali prije mjesec dana.

Rješenje im je ponudila premijerka i donijela vrtiću 700 tisuća kuna. No, građani su svejedno ogorčeni - grad je, kažu, u problemima, a gradonačelnik, optužuju, službeni auto vozi i u privatne svrhe.

Pročitajte i ovo Jadranka Kosor objava na društvenim mrežama Bivša čelnica HDZ-a "predstavila svoju listu za izbore": "Do pobjede!" Hrana u vrtiću Vladimira Nazora Zbog loše hrane i uvjeta Obrat u zagrebačkom vrtiću: Ravnateljica podnijela pa povukla ostavku nakon pobune roditelja

Kostajnica je Grad na granici, ali opstanka. U tom gradu općenito fali sadržaja svih mogućih vrsta, a građani kažu, najviše onog za mlade. Pa je premijerka donijela 700 tisuća kuna.

'Za opstanak dječjeg vrtića, jer to je ulaganje u budućnost ovoga grada i tu ćete imati u nama gospodine gradonačelniče, i partnera, i suradnika', poručila je Kosor. No, dječji vrtić Krijesnica gradonačelnik Tomislav paunović je prestao financirati još 30. lipnja.

Od ljeta tete su u vrtiću radile besplatno. Vrtić je za sada preživio, no knjižnica neće. Štedjeti se zato neće na prijevozu gradonačelnika. Kako izgleda situacija u Hrvatskoj Kostajnici i što građani misle o svemu, pogledajte u video prilogu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene