Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Štrajk u Croatia Airlinesu

Kontrolori leta stali iza kolega u štrajku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski strukovni sindikat kontrolora letenja priopćio je danas da podržava štrajk Hrvatskog sindikata prometnih pilota i Sindikata kabinskog osoblja zrakoplova te najavio štrajk solidarnosti.

U potpunosti prepoznajemo probleme i izazove pred kojim se nalaze naši kolege iz Croatia Airlinesa, te im dajemo našu bezuvjetnu podršku, poručuju kontrolori letenja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Podrška je ključna Broj osoba s autizmom značajno raste: ''Nije lako živjeti u svijetu koji te ne razumije'' Radnici Luke Zadar u štrajku - 1 štrajk do daljnjega Radnici Luke Zadar u očaju: "Da nisam kod roditelja, ne bih preživio mjesec"

'Svaka sekunda, svaka minuta, svaki sat našeg posla konstantno se nalazi pred velikim ogledalom odgovornosti i mislimo da je konačno došlo vrijeme da se isti pristup konačno počne primjenjivati i u rukovodećim strukturama', poručuje se u priopćenju.

>> Dio sindikata potpisao dogovor s Upravom Croatia Airlinesa

Stoga Hrvatski strukovni sindikat kontrolora letenja najavljuje pružanje podrške pilotima i stjuardesama svim raspoloživim zakonskim sredstvima, te najavljuje štrajk solidarnosti o kojem će naknadno obavijestiti javnost.

Sindikati pilota i kabinskog osoblja štrajkaju od jutros u 6 sati tražeći zadržavanje prava iz dosadašnjeg kolektivnog ugovora za zaposlene u Croatia Airlinesu. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene