Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obavijest iz Jadrolinije

KONAČNO!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U 2014. godini uprava Jadrolinije sjetila se 'pratiti svjetske trendove' te uvodi online prodaju karata za brzobrodske linije. Ovo je dobra vijest i za domaće i strane goste.

Konačno smo dočekali i taj dan. Jadrolinija će uskoro svojim putnicima omogućiti online kupovinu karata za brzobrodske linije! Pilot projekt trenutno obuhvaća kupnju karata za brzobrodsku liniju Rijeka – Rab – Novalja, a u skoro vrijeme predviđeno je da sustav prodaje obuhvati i sve ostale brzobrodske linije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Rad na projektu Evo kada ćete kartu za vlak moći kupiti putem interneta Slika nije dostupna Ovo brine i domaće Tko će od turista na otoke kada samo za trajekt do Visa i natrag treba 1200 kuna!

Ipak, otočani će morati još neko vrijeme pričekati s kupnjom karata po nižim cijenama. Iako je Jadrolinija svojim informacijskim sustavom već predvidjela kupovinu karata i za otočane, čeka se uvođenje nove otočne iskaznice kojom će se omogućiti online kupnja karata i za otočane.

Jadrolinija u nesvakidašnjoj kampanji - ODABERITE imena brodova!

'Ovim potezom Jadrolinija prati svjetske trendove s ciljem da naši putnici mogu još brže i lakše putovati na svoja odredišta. Vjerujemo da će naši putnici biti zadovoljni rezultatima te kako će u budućnosti online kupovina karata postati standard. U konačnici, cilj nam je u budućnosti omogućiti prodaju karata putem Interneta ne samo za brzobrodske linije, već i za sve ostale linije koje Jadrolinija održava u nacionalnoj plovidbi', rekao je predsjednik Uprave Alan Klanac.

Online karte plaćat će se karticama nakon čega će putnici mailom dobiti potvrdu o plaćanju te dokument kojim će u Jadrolinijim agencijama moći preuzeti kartu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene