Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ALI NE ZADUGO...

Odlazak ciklone: Doznajte kada će konačno granuti sunce

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kiša će u cijeloj zemlji napokon prestati i to negdje u ponedjeljak navečer, a negdje tijekom noći.

U utorak ujutro je još moguća koja kap na krajnjem istoku i jugu zemlje, ali generalno, vrijeme će do kraja tjedna biti uglavnom suho, toplije i čak pretežno sunčano.

Dalje od nas odmaknut će ciklona koja nam je donijela ogromne količine kiše i hladniji zrak. Doduše nova se polako kreće prema nama, a stiže u noći na petak, no o tome će još biti riječi.

Ujutro nakon razvedravanja u većini kopnenog dijela magla i niski oblaci, malo i hladnije, a u Slavoniji i Baranji više oblaka, moguće i malo kiše. Na Jadranu sunčano, ali vjetrovito. Puhat će umjerena do jaka bura, u podvelebitskom dijelu mogući su i olujni udari. Promjenjivije na jugu uz možda još i poneki grmljavinski pljusak.

Nakon magle i niskih oblaka, poslijepodne razvedravanje pa će biti sunčanih razdoblja. Puhat će umjeren jugozapadnjak i bit će malo toplije

Više sunca poslijepodne i na istoku zemlje. Vjetar slab, a najviša temepratura između 21 i 23 stupnja.

Stabilno i na jugu zemlje

Pročitajte i ovo Snijeg u okolici Gospića - 3 Ožujak ''luđak'' Vratila se zima: Snijeg zabijelio i dijelove Zagreba Ilustracija Vremenska prognoza Meteorolog Ivan Čačić otkriva kakvo nas vrijeme očekuje početkom Velikog tjedna

Konačno bolje vrijeme i u Istri. Prevladavat će sunčano, a poslijepodne će i oslabjeti jaka bura i okrenuti na umjeren jugoazapadnjak. Sunčanije i u gorskom dijelu gdje će također zapuhati umjern jugozapadnjak

Vrijeme će se stabilizirati i na jugu zemlje. Sutra pretežno sunčano, malo toplije, a zapuhat će umjeren jugozapadni vjetar

Do kraja tjedna vrijeme će definitivno biti bolje nego što smo imali u utorak i ponedjeljak, ali u noći sa četvrtka na petak čeka nas još jedna runda kiše i grmljavinskih pljuskova. Bit će malo toplije uz jugozapadnjak i to osobito u četvrtak i subotu.

Nove oborine u petak

Na sjevernom Jadranu kiše će biti i u nastavku tjedna, osobito na riječkom području u noći sa četvrtka na petak kada su opet moguće i velike količine. Malo toplije, ali i sunčanije bit će na jugu.

Sunčano i toplije vrijeme donijet će nam drugi dio tjedna, iako će kiše opet biti sa četvrtka na petak, na širem riječkom području moguće i obilne.
 
 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene