Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svim građanima RH

Komšić Hrvatskoj čestitao 20. godišnjicu priznanja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić uputio je čestitku predsjedniku Republike Hrvatske Ivi Josipoviću i svim građanima Republike Hrvatske u povodu obilježavanja 20 godina međunarodnog priznanja.

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić uputio je čestitku predsjedniku Republike Hrvatske Ivi Josipoviću i svim građanima Republike Hrvatske u povodu obilježavanja 20 godina međunarodnog priznanja ističući da je hrvatski put prema EU postao vodilja ka zajedničkoj europskoj zajednici naroda, priopćeno je u nedjelju iz Predsjedništva BiH.

Pročitajte i ovo Gordan Grlić Radman Teške riječi Grlić Radman opleo po Komšiću: "On je tipični primjer uhljeba i uzurpatora na štetu hrvatskog naroda u BiH" Željko Komšić Svađa zbog sastanka Komšić odgovorio Plenkoviću: "Probleme bi rješavao silom, unosi tenzije, a skriva se iza zastave EU-a"

>>'Dan za koji smo svi živjeli, imamo međunarodno priznatu Hrvatsku'

'Zadovoljstvo mi je i čast da Vama i građanima Republike Hrvatske mogu uputiti iskrene čestitke u povodu obilježavanja 20 godina nezavisnosti Republike Hrvatske. Od tada ste pokazali svu težinu izgradnje demokratskog puta jedne države, koja nam je sada postala vodilja na našem putu ka Europskoj uniji', navodi se u Komšićevoj čestitki.

>>'Priznanje RH nije odraz moći nego svjedočenje ljubavi'

Pri tome je predsjedavajući BiH Predsjedništva istaknuo da će dvije prijateljske zemlje 'ulaskom u euroatlantsku obitelj naroda ući u novo doba' i unaprijediti dobrosusjedske i prijateljske odnose te zajednički život i budućnost u demokratskoj Europi. (Hina)


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene