Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kerum ratuje s krvopijama

Komarci iz Kerumovog hotela 'uništavaju' stanare zapadne obale

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U garažu hotela 'Marjan' stalno se provaljuje, kradu se elektrokabeli zbog čega su prestale raditi pumpe za vodu, a garaža je postala ogromno leglo komaraca.

Stanari na zapadnoj obali koji već mjesecima muku muče s komarcima čije je leglo u garaži hotela 'Marjan' Željka Keruma, za par dana konačno bi mogli odahnuti, piše Slobodna Dalmacija. Naime, kako je kazala Željka Kerum Topalušić iz grupacije 'Kerum', jučer se krenulo u otklanjanje kvarova koji su nastali zbog nestanka struje, nakon čega pumpe za vodu nisu radile.

Pročitajte i ovo Ilustracija Mjere opreza Izdano upozorenje za putnike zbog opasnih infekcija: Ovo nije viđeno od 2019. godine Ilustracija, ubod komarca Zapadna Australija Širi se smrtonosna bolest: Zdravstvena organizacija izdala upozorenje putnicima i lokalnom stanovništvu

'Imali smo do sada već 10-ak slučajeva provala u garažu i krađe elektrokabela zbog preprodaje bakra. Oštećenjem i kidanjem kabela nestajalo bi struje pa pumpe za vodu nisu bile u funkciji, zbog čega se voda nakupljala u garaži, što je pogodovalo razmnožavanju komaraca. Već smo do sada dva puta naručili zaprašivanje i sada smo u garažu postavili i zaštitare. Svakako, ovim putem se ispričavamo stanarima, nije istina da nas nije bilo briga, nego se naprosto dogodio nesretan splet okolnosti', kazala je Željka Kerum Topalušić.

Kerum: Da imaju išta, odavno bi me obisili

Dobra je vijest da pumpe u garaži hotela 'Marjan' od jučer već rade, a kad se područje u potpunosti sanira, pozvat će se 'Cian' za par dana da još jednom obavi dezinsekciju. Time bi stanari ovog dijela grada konačno dobili mir od krvoločnih napasnika, barem na neko vrijeme.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene