Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Odluka na vrijeme'

Komadina: Svaki datum izbora je dobar ako se pobijedi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Primorsko-goranski župan i potpredsjednik SDP-a Zlatko Komadina rekao je u ponedjeljak u vezi s mogućim datumom parlamentarnih izbora da je svaki dan dobar ako se pobijedi te da će odluka o tome biti donesena na vrijeme.

Komadina je to izjavio odgovarajući na pitanje novinara zašto smatra da nije dobro da izbori budu u zadnjem ustavnom roku, kao što se puštaju informacije iz SDP-a već bi volio da izbori budu na njegov rođendan- potkraj listopada.

Pročitajte i ovo Zlatko Komadina, župan O vrućoj situaciji Komadina: "Ne do Bog da im pada na pamet poništavati izbore. Na stolu je i da Milanović nije kandidat za premijera" Andrej Plenković i Peđa Grbin Rijeke pravde slavile u dvije HDZ nije pobijedio u samo dvije izborne jedinice, pogledajte u kojima je izgubio

"Rekao sam da je svaki dan dobar kada pobijediš, pa sam onda naveo da je i taj dan dobar, i to je sve što imam reći na tu temu. Nisam taj koji odlučuje kada će biti izbori", rekao je Komadina i dodao da je izborna godina i da izbori mogu biti doslovce od danas do isteka roka od 60 dana kad je Vlada stupila na dužnost, a to je veljača i, dodao je, "sve je to redovno".

Karamarko: Vladajući inzistiraju na 'vakuum fazi', to je brutalno i neozbiljno

Komadina je ocijenio kako "ima raznih analitičkih priča, ili političkih, ili PR-ovskih zašto je neki termin bolji" te da bi "jedna swot analiza mogla pokazati što je prednost ili mana listopada, studenoga, prosinca i tako dalje".

"Znate da ljudi oko božićnih blagdana baš i ne vole izbore, istina, tada su već blagdani završili", rekao je i dodao da je "3. siječnja i simbol SDP-a, kada se demokracija vratila na velika vrata u Hrvatsku zahvaljujući povjerenju građana i sigurno da je za SDP taj dan simbolički vrlo važan".

"Ali, donijet će se odluka na vrijeme i Sabor će donijeti odluku na prijedlog Vlade", rekao je Komadina. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene