Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Udarni vikend

Čekanja i gužve na cestama od ranog jutra, kolone ponegdje bile dulje i od 20 kilometara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od ranog jutra stvaraju se kolone i gužve na prometnicama prema moru. HAK poziva vozače na dodatni oprez.

Udarni turistički vikend od ranog su jutra obilježile gužve na prometnicama u smjeru mora i unutrašnjosti. Kolona kod čvora Posedarje u jednom je trenu iznosila čak 24 kilometra.

Pročitajte i ovo Vojna vozila Na putu prema Mađarskoj MORH upozorio građane zbog vojne kolone: "Molimo za strpljenje i razumijevanje" Ilustracija Stanje na cestama Naoružajte se strpljenjem: Gužve na prometnicama uoči blagdana, evo gdje je najgore

Na autocesti A1 Zagreb-Split pred naplatom Lučko i u popodnevnim satima je u smjeru Zagreba kolona oko 4 kilometra, s povremenim zastojima od Karlovca prema Zagrebu. Zbog prometne nezgode usporeno se vozi između Karlovca i Jastrebarskog (na 22. kilometru) u smjeru Zagreba.

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac, pred graničnim prijelazom Bajakovo, kolona je također dugačka oko 4 kilometra. Na autocesti A4 Goričan-Zagreb pred naplatom Goričan kolona je u smjeru Mađarske duga oko 1 kilometar.

Zbog požara je za sav promet zatvorena županijska cesta Arbanija-Žedno na Čiovu.

 

U nedjelju se najjači promet očekuje  tijekom poslijepodneva u smjeru unutrašnjosti s čekanjem na izlazu s autoceste A1 u Lučkom, na autocesti A2 Zagreb-Macelj u smjeru Maclja i na A3 Bregana-Lipovac na naplati Zagreb-Istok u smjeru Zagreba.

HAK vozače poziva na dodatni oprez, podsjeća ih da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te pripaze na sigurnosni razmak između vozila.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene