Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stanje na cestama

Kolnici mokri od kiše, jaka bura ometa promet

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog bure na dionicama Jadranske magistrale zmeđu Bakra i Senja, te od Karlobaga do Sv. Marije Magdalene zabrana je prometovanja za motocikle, autobuse na kat i vozila s kamp-prikolicama.

Opreznije treba voziti po mokrim i skliskim kolnicima u središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, Hrvatskom primorju, Gorskom kotaru, Lici i mjestimice u Slavoniji.

Pročitajte i ovo Ubojstvo Kozari putevi bez dugoročnih prognoza Potvrdili iz KB Dubrava: Žena napadnuta sjekirom izvan životne opasnosti, ali liječnici ne mogu ništa prognozirati Dragan Čović, predsjednik HDZ-a BiH za Dnevnik Nove TV Čović o stanju u BiH: "Gospoda Bošnjaci moraju razumjeti da Hrvati moraju birati svoje predstavnike"

Jak vjetar puše na dionicama autocesta: A 1, od vijadukta Božići do tunela Sveti Rok, te na A 6 Rijeka-Zagreb, od čvora Kikovica do tunela Tuhobić, no autoceste su otvorene za sve skupine vozila.

Na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, zbog sanacije nadvožnjaka na čvoru Kraljevečki Novaki u smjeru Varaždina prometuje se dvosmjerno. Na istom čvoru, u smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama, a obilazak je preko čvora Popovec i dalje županijskim cestama.

Na autocesti A 1, prometuje se kroz obje tunelske cijevi tunela Sv. Rok, jednim trakom, zbog radova. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Granični prijelaz Plovanija otvoren je samo za vozila do 3,5 tone. Trajekti plove prema redu plovidbe. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene