Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Klizavi kolnici, moguća poledica

Ceste otvorene za promet

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dionica autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica jutros je otvorena za sav promet od 8,00 sati, izvijestio je HAK.

Na dionici autoceste A 6 Rijeka-Zagreb, između čvorova Delnice i Kikovica, samo u smjeru Rijeke, zabranjen je promet teretnim vozilima iznad 3,5 tone, vozilima s natkrivenim teretnim prostorom, autobusima, motociklima i vozilima s kamp prikolicama. Na autocesti A 6 Rijeka-Zagreb, zbog vozila u kvaru na 12. km u smjeru Rijeke (vijadukt Zečeve Drage istok) zatvoren je sporovozni trak.

Pročitajte i ovo Gužva Užasne gužve FOTO/VIDEO Kaos zbog radova na mostu, građani stoje u kolonama: "Sigurno ću zakasniti i doći živčana na posao" Kolona na A3 nakon prometne nesreće HAK poziva na oprez Nesreća na zagrebačkoj obilaznici, stvorila se višekilometarska kolona: ''Kaos je!''

Dionica Jadranske magistrale od Karlobaga do Sv.M. Magdalene zatvorena je za I. i II. skupinu vozilâ (autobuse na kat, vozilâ s kamp prikolicama, motocikle i vozila s natkrivenim teretnim prostorom). Zbog zimskih uvjeta zabranjen je promet za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok sva ostala vozilâ moraju imati zimsku opremu na cestama: U Lici: D 42 Saborsko-Selište i D 52 Špilnik-Vrhovine-Č. Klanac a u Gorskom kotaru: ŽC 5034 Vrbovsko-Ravna Gora-Kupjak, te na cestama u zaleđu Novog Vinodolskog. 

Kolnici su mokri, ili samo vlažni, te skliski u većem dijelu zemlje, a zbog niskih temperatura moguća je i poledica. HAK upozorava vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, te da na put ne kreću bez zimske opreme. Na graničnim prijelazima nema poteškoća. Trajekti plove redovito.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene