Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

Opet putuje

Predsjednica zahvalila Zadranima i najavila iduće izmještanje Ureda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica je Zadranima od srca zahvalila na gostoprimstvu.

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović na Facebooku je zahvalila Zadranima i Zadrankama na gostoprimstvu i podsjetila na svoju sljedeću destinaciju. Njezinu objavu prenosimo u cijelosti:

Pročitajte i ovo Problem proračuna u Zadru - 1 tehnički proračun Sve je stalo zbog svađe: Gradonačelnik i Gradsko vijeće prebacuju loptice, a radnici strahuju za plaće Centar za mlade Zadar - 3 u očekivanju Godota Sramotan primjer nebrige: U velebnu zgradu uložili šest milijuna eura, a zjapi prazna

'Drage Zadranke i Zadrani, želim vam se od srca zahvaliti na četiri dana divnog gostoprimstva tijekom kojih je u Zadru bilo sjedište mog Ureda. Boravkom u vašoj Županiji željela sam skrenuti pozornost na probleme s kojima se suočavaju stanovnici otoka. Posjetila sam Dugi otok, Molat, Ist, Premudu, Silbu, Olib te Pag kako bi se upoznala sa životom otoka i otočana.

Tijekom boravka u Županiji susrela sam se s predstavnicima političkog, društvenog i kulturnog života te s mnogim građanima. Posjet otoku Pagu bio je prilika za upoznavanje diplomatskog zbora s gospodarsko-razvojnim projektima Županije u sklopu Gospodarskog foruma.

Drago mi je što su mi se za vrijeme boravka u vašoj Županiji pridružili i članovi hrvatske Vlade kako bi zajedno potaknuli nove mjere za razvoj i revitalizaciju otoka. Naši otoci zaslužuju mnogo više nego što im danas pružamo i zato je briga o otocima naša dužnost i obveza.

Ovom prilikom, čestitam Gradu Zadru na čelu s gradonačelnikom Kalmetom na velikom uspjehu, postavši najboljom europskom destinacijom u 2016. godini.

Isto tako, najavljujem iduće izmještanje Ureda u Gorski kotar', napisala je.

 

Drage Zadranke i Zadrani,želim vam se od srca zahvaliti na četiri dana divnog gostoprimstva tijekom kojih je u Zadru...

Posted by Kolinda Grabar-Kitarović on Sunday, 10 April 2016

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene