Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OSVOJILA IH POTEZOM

Kolinda Grabar-Kitarović u noćnoj šetnji Pelješkim mostom napravila neočekivano, pratitelji oduševljeni: "Kraljice naša…"

Kolinda Grabar-Kitarović
Kolinda Grabar-Kitarović Foto: Instagram/Kolinda Grabar-Kitarović
Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na društvenim mrežama objavila je video s opisom "Moj prvi hod po Pelješkom mostu".

Jedan od najvećih projekata u EU-u i najveći hrvatski projekt koji je financiran sredstvima Europske unije službeno je otvoren u utorak navečer, a u ponoć je njime krenuo promet.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NA OVO TREBA PAZITI Ovo su opasnosti koje prijete Pelješkome mostu! Prometni stručnjak otkriva moguće kobne scenarije Pritiskom na gumb otvoren Pelješki most Za naježiti se VIDEO Oni su ga pustili u promet: Pogledajte kako je izgledao svečani trenutak otvaranja Pelješkog mosta

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović bila je jedna od brojnog niza uglednika koji su u utorak prisustvovali svečanom otvorenju Pelješkog mosta.
Taj važan trenutak bivša predsjednica obavila je i na društvenim mrežama.

Tako je na Facebooku objavila video koji je potpisala riječima "Moj prvi hod po Pelješkom mostu. Spajamo Hrvatsku". U njemu se vide samo njezine noge koje koračaju mostom, a u jednom trenutku Kolinda je podignula kameru te pokazala plave osvijetljene stupove mosta. 

Sjela na pod mosta

"Kraljice naša... draga naša Kolindice od srca Vam čestitam i puno Vas pozdravljam", "To je hod svih žena Hrvatske, hvala Vam!", "Neka svaki Tvoj korak bude blagoslovljen", samo su neki od komentara.

Nakon spomenutog videa, koji je u kratkom roku skupio brojne lajkove, bivša predsjednica na Instagramu je objavila i fotografiju na kojoj se vidi kako sjedi na podu mosta, dok se u pozadini vide i njegovi obrisi. 

 

Podsjećamo, Pelješi most koji povezuje jug Hrvatske s ostatkom države prelazi preko morskog tjesnaca širine 2140 metara, dug je 2404 metra, s plovidbenim profilom ispod mosta 200 puta 55 metara.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene