Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gospodarska pitanja

Grabar Kitarović sastaje se s Oreškovićem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović sastat će se danas u 11 sati s mandatarom Tihomirom Oreškovićem te će s njim razgovarati o gospodarskim pitanjima.

Predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović primit će Tihomira Oreškovića, mandatara za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske, s kojim će razgovarati o gospodarskim pitanjima, objavljeno je na službenoj internetskoj stranici Ureda predsjednice.

Pročitajte i ovo Ilustracija Potrošnja i investicije Što se događa s hrvatskim gospodarstvom? Objavljeni novi podaci o BDP-u Kolinda na skupu podrške - 3 subota u zagrebu Grabar Kitarović otkrila vraća li se u hrvatsku politiku: "Ne želim da ispadne da sam lagala"

Tom prilikom Grabar Kitarović upoznat će mandatara sa svim mjerama i preporukama koje je izradilo Vijeće za gospodarska pitanja Predsjednice Republike kao i zaključcima projekta 'Zaposlimo Hrvatsku' kojeg je pokrenula zajedno s Hrvatskom gospodarskom komorom i Hrvatskom akademijom znanosti i umjetnosti.

Podsjetimo, Orešković će u četvrtak i petak u austrijskom Kitzbuhelu razgovarati s predstavnicima investicijskih fonodova koji drže 80 posto duga naše zemlje. Ondje će biti i guverner HNB-a Boris Vujčić te će sudjelovati na skupu predstavnika Vlada, bankara i ostalih kupaca državnih dugova s jugoistoka Europe.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene