Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Radni posjet

Grabar-Kitarović s crnogorskim predsjednikom Vujanovićem

Filip Vujanović i Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: PR)
Filip Vujanović i Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: PR) Foto: PR
Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović sastala se s predsjednikom Crne Gore Filipom Vujanovićem koji boravi u radnom posjetu Hrvatskoj, priopćio je u petak predsjedničin ured.

Bilateralne odnose dviju zemalja ocijenili su tradicionalno dobrima i suglasili se kako je potrebno ostvariti zamah po svim pitanjima od interesa za daljnje unaprjeđivanje odnosa između dviju susjednih država.

Pročitajte i ovo Milanović o Kolindi - 7 Oštre izjave Bivši ruski veleposlanik komentirao eksplozivne optužbe bivše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Tko je sabotira i protiv nje lobira... Što je presudilo da Grabar-Kitarović izgubi izbore? Eksplozivne optužbe o Rusima nije pojasnila, a Dnevnik Nove TV pitao je SOA-u što zna o tome

Naglasivši važnost nastavka proširenja Europske unije za punu konsolidaciju hrvatskog jugoistočnog susjedstva, Grabar-Kitarović je istaknula snažnu i predanu potporu Hrvatske članstvu Crne Gore u Europskoj uniji.

Dvoje predsjednika razmijenilo je mišljenja i o zajedničkoj suradnji glede političkog i sigurnosnog stanja na jugoistoku Europe, složivši se u ocjeni niza ugroza.

Osvrnuli su se i na predstojeći sastanak na vrhu Sjevernoatlantskog saveza, istaknuvši kako je iznimno važna vjerodostojna politika otvorenih vrata Saveza, stoji u priopćenju. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene