Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za brzo ozdravljenje

Kakav poklon! Kako je Grabar-Kitarović razveselila Bandića u bolnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Milan Bandić, zagrebački gradonačelnik, oporavlja se u bolnici od operacije kile, a kako bi mu oporavak bio lakši pobrinula se i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

Zbog očito precijenjenih fizičkih mogućnosti, gradonačelnik Milan Bandić, priuštio je sam sebi prije lokalnih izbora odlazak na operaciju jer je prilikom dizanja lonca s grahom za prvomajsku proslavu zaradio kilu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna nije rekla da se šalila Priča koja nije slatka: Predsjednice, zašto bi Milan Bandić bio nevin u zatvoru, i zašto biste mu tamo nosili kolače? Slika nije dostupna Snimku objavio bend Citirala Thompsona i Bulića: Pjevala mu je, slala tortu, a sad je isplivao i nadahnut govor Predsjednice na Bandićevu rođendanu

Operiran je istog dana u KB Sveti Duh, a svoje obožavatelje na Facebooku izvještava kako mu idu bolnički dani. Uz njega je supruga Vesna, a kako bi mu oporavak bio lakši pobrinula se i hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović. Ona mu je, bar tako stoji na Bandićevom Facebook profilu, za brzo ozdravljenje poslala velikog plišanog medu.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene