Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović

''Srećom, intreventne službe jesu dobro reagirale''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon obilaska opožarenih područja, Predsjednica je zaključila, kao i premijer, da su službe odradile ''sjajan posao''.

''Srećom, intreventne službe jesu dobro reagirale i vjerujem da će analize ukazati na to što je se možda moglo bolje učiniti'', kazala je Predsjednica.

Pročitajte i ovo Posljedice požara na mini kruzeru - 1 Poraz pravne države Država će brodarima koji su godinama gradili bespravnu luku sagraditi legalnu - vrijednu više od 18 milijuna eura" Slika nije dostupna O događajima u Splitu Bernardić: "Krstičević je ozbiljan čovjek, on ne bi podnio ostavku da je sve bilo kako treba"

Upitana je na temelju čega je rekla da je vojska trebala ranije izaći na teren. ''Rekla sam da je moje mišljenje da je vojska mogla ranije izaći na teren te da ću konačno mišljenje moći dati kada budem među ljudima i vidim što se dogodilo. Žao mi je što je ministar tako emotivno reagirao, ali mislim i da je to bila časna reakcija s njegove strane. Ali voljela bih i da smo o svemu tome razgovarali'', kazala je.

''Izvješća koja smo imali sinoć su bila telefonska i parcijalna, a što se tiče reakcije oružanih snaga - oni su odradili sjajan posao'', smatra Predsjednica.

Napomenula je da očekuje da ministar Krstičević povuče svoju ostavku. ''Nisam ga prozvala samo sam postavila to pitanje jesu li mogli ranije izaći na teren'', rekla je.

Na kraju zaključuje kako se nada da će policija uspjeti otkriti uzroke ovog požara.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene