Obavijesti Video Pretražite Navigacija
39. najmoćnija žena svijeta

Predsjednica o Forbesovoj listi: "Lagala bih kada bih tvrdila kako mi nije zadovoljstvo vidjeti uvažavanje stručnjaka"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je ugledni američki časopis Forbes Kolindu Grabar-Kitarović svrstao među najmoćnije žene svijeta, odnosno na 39. mjesto te liste, o iskazanoj joj časti oglasila se i sama Predsjednica.

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović ističe da je zadovoljna uvažavanjem koje su stručnjaci pokazali prema njoj, ali da i dalje "čvrsto s obje noge" stoji na zemlji.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović TKO JE SABOTIRA I PROTIV NJE LOBIRA... Milanović o eksplozivnim optužbama Grabar-Kitarović: "Dajte im dovoljan štrik, pa će se već sami objesiti" Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Tko je sabotira i protiv nje lobira... Što je presudilo da Grabar-Kitarović izgubi izbore? Eksplozivne optužbe o Rusima nije pojasnila, a Dnevnik Nove TV pitao je SOA-u što zna o tome

"Moj je stav o anketama i istraživanjima poznat: uvijek ističem kako je najvažniji glas naroda. Lagala bih kada bih tvrdila kako mi nije zadovoljstvo vidjeti uvažavanje stručnjaka koji se bave međunarodnom političko-gospodarskom scenom.

No moram podsjetiti da stojim čvrsto s obje noge na zemlji. Više puta sam naglašavala kako sebe ne gledam isključivo kao ženu političara već kao političara koji predstavlja i zastupa interese svoje zemlje. Drago mi je da se trud i napor prepoznaje i vrednuje u međunarodnom okruženju", istaknula je predsjednica za N1.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene