Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kolinda Grabar Kitarović

'Neka Josipović kaže jesu li pregovori za ulazak u EU bili promašena politika'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednička kandidatkinja HDZ-a Kolinda Grabar Kitarović pozvala je u nedjelju predsjednika države Ivu Josipovića neka kaže što misli pod time da je Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija za njezina mandata vodilo krivu politiku, podsjetivši da je otvorila i vodila pregovore za članstvo u Europskoj uniji.

"Neka Ivo Josipović kaže što misli pod time da je ministarstvo vodilo krivu politiku? U vrijeme dok sam bila ministrica otvorila sam i vodila pregovore za članstvo u Europskoj uniji. Povela Hrvatsku na putu u članstvo u NATO- u. Hrvatska je izabrana u članstvo Vijeća sigurnosti Ujedinjenih naroda", odgovorila je Josipoviću Kolinda Grabar Kitarović i pozvala ga neka kaže što misli pod time da je ministarstvo vodilo krivu politiku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Borba za glasove Kako ste vi doživjeli debatu? Slika nije dostupna Najneizvjesniji predsjednički izbori Burna rasprava - Grabar Kitarović: Ja ne znam lagati; Josipović: Ja sebe ne smatram lašcem

Na svojoj facebook stranici upitala je što je bolje kada se to usporedi s s njegovih pet godina mandata.

"Usporedite to s njegovih pet godina nikakvih rezultata i recite mi što je bolje? Veselim se sučeljavanju s njime!", napisala je Kolinda Grabar Kitarović u nedjelju na svojoj facebook stranici.

Predsjednik Republike i predsjednički kandidat Ivo Josipović u subotu je na primjedbu njegove protukandidatkinje Kolinde Grabar Kitarović da je u svom mandatu potrošio 240 milijuna kuna da bi šutio i "nesposobnu Vladu ne bi pozvao na odgovornost" odgovorio da je ona u samo jednoj godini kao ministrica na promašenu vanjsku politiku potrošila 530 milijuna kuna. "Očito je krenula na tečaj računovodstva", izjavio je. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene