Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Službeno je

Kolinda Grabar-Kitarović imenovala savjetnike!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i službeno je potvrdila sastav svojih suradnika u Uredu predsjednice.

Iz Ureda su poslali priopćenje u kojem navode da je Kolinda Grabar-Kitarović za predstojnika Ureda izabrala Domagoja Juričića, dok je Vito Turšić ravnatelj Savjetničkog vijeća Predsjednice.

Pročitajte i ovo Kolinda na skupu podrške - 3 subota u zagrebu Grabar Kitarović otkrila vraća li se u hrvatsku politiku: "Ne želim da ispadne da sam lagala" Predsjednica Republike položila je cvijeće na spomenik žrtvama nacističkog pokolja u Maloj Gajani pokraj Vodnjana (Foto: Ured Predsjednice) Dan antifašističke borbe Grabar-Kitarović: "Velik dio hrvatskoga naroda i građana drugih nacionalnosti opredijelio se tijekom Drugoga svjetskoga rata za antifašistički otpor"

Na mjesto pročelnice Kabineta imenovana je Anamarija Kirinić, glavna tajnica Ureda bit će Mirjam Katulić, a šefica Protokola Natalija Hmelina, dok će njezina zamjenica biti Tina Todtling. Glasnogovornik Ureda je Luka Đurić.

Savjetnikom za unutarnju politiku imenovan je Mate Radeljić, Josip Buljević je savjetnik za obranu i nacionalnu sigurnost, Ante Deur za branitelja, a Andro Krstulović Opara za društvene znanosti.

Savjetnik za vanjsku i europsku politiku predsjednice je Dario Mihelin, a Mladen Pavić je dobio mjesto savjetnika za europske fondove, poljoprivredu i ribarstvo. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene