Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neslužbeni sastanak

Predsjednica i premijer zajedno na ručku?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i premijer Tihomir Orešković danas su ručali u konobi na Kajzerici.

Na Facebook stranici Zagrebački kvart Kajzerica objavljene su fotografije na kojima su predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i premijer Tihomir Orešković snimljeni kako ulaze u ulaze u poznatu zagrebačku konobu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prvo Karamarko pa Petrov NIZ SASTANAKA NA PANTOVČAKU Kod Predsjednice bili i Petrov i Karamarko Slika nije dostupna Nebitna svečanost? Karamarko i Milanović o razlozima zbog kojih nisu došli u Sabor

'Danas su u našem kvartu ( Konoba Didov San ) predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i premijer Tihomir Orešković', tvrde na stranici kvarta. Nije poznato o čemu su razgovarali, niti je navodni zajednički ručak bio službeno najavljen.

Podsjetimo, predsjednik Vlade Tihomir Orešković u petak je završio dvodevni posjet Vukovarsko-srijemskoj županiji porukom kako je prije dolaska u najistočniju slavonsku županiju bio optimist, a sada je još veći jer je u toj županiji upoznao mnoge ljude voljne da rade i ulažu, ali su često bili sputavani raznim birokratskim preprekama. U isto je vrijeme predsjednica je bila u službenom posjetu Bugarskoj.

Posljednja zajednička odluka koju su donijeli bila je imenovanje šefa sigurnosno obavještajne službe Daniela Markića.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene