Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ZANIMLJIVI DETALJI

KOLIKO VRIJEDI MINISTAR OBRANE? Damir Krstičević predao novu imovinsku karticu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Krstičevići posjeduju, između ostalog, dva stana, vrijedna ukupno gotovo 2,5 milijuna kuna, i ušteđevinu od 385 tisuća eura.

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević predao je Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa novu imovinsku karticu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna O imovinskim karticama ministara Premijer Plenković novinare uči poslu: "Vaš posao je da prenosite ono što je relevantno za građane" Slika nije dostupna Nejasnoće u imovinskoj kartici Plenković: ''Stojim iza Krstičevića ako želi dati mandat na raspolaganje. U kontaktu sam s njim''

Po podacima koji su navedeni, Krstičević je sa suprugom vlasnik stana od 120 kvadrata u Zagrebu, vrijednog više od 1,5 milijuna kuna, dok on osobno naveden kao vlasnik još jednog stana u Zagrebu, od 111 m2, također visoke vrijednosti - 927 tisuća kuna.

Supruga je upisana i kao vlasnica vikendice u Žaboriću, površine 120 m2 i vrijednosti 638 tisuća kuna. Krstičević je pak naveden i kao vlasnik garaže u centru Zagreba od 38 m2, vrijedne 75.000 kn, te građevinskog zemljišta u Remetama, procijenjene vrijednosti nešto manje od 600 tisuća kuna.

Što se pokretnina tiče, Krstičević ima VW Golf star sedam godina, a za suprugu nije navedeno posjeduje li vozilo. Nadalje, ministar ima i dionice HT-a, vrijedne nešto manje od devet tisuća kuna, a zajedno sa suprugom posjeduje ušteđevinu od čak 385 tisuća eura.

U svemu tome zanimljivo je da je kod gotovo svih stavki istaknuto da su mu u stjecanju pomogli roditelji, i to prodajom poljoprivrednih proizvoda i(li) poljoprivrednog zemljišta.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene