456644
456644
456644
456644
456644

KOLIKO VRIJEDI MINISTAR OBRANE? Damir Krstičević predao novu imovinsku karticu

  • , 10.11.2016., 14:05
  • Autor:
  • komentara

Krstičevići posjeduju, između ostalog, dva stana, vrijedna ukupno gotovo 2,5 milijuna kuna, i ušteđevinu od 385 tisuća eura.

 
 
 
 
Damir Krstičević (Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL)
Damir Krstičević (Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL)

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević predao je Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa novu imovinsku karticu.

Po podacima koji su navedeni, Krstičević je sa suprugom vlasnik stana od 120 kvadrata u Zagrebu, vrijednog više od 1,5 milijuna kuna, dok on osobno naveden kao vlasnik još jednog stana u Zagrebu, od 111 m2, također visoke vrijednosti - 927 tisuća kuna.

Supruga je upisana i kao vlasnica vikendice u Žaboriću, površine 120 m2 i vrijednosti 638 tisuća kuna. Krstičević je pak naveden i kao vlasnik garaže u centru Zagreba od 38 m2, vrijedne 75.000 kn, te građevinskog zemljišta u Remetama, procijenjene vrijednosti nešto manje od 600 tisuća kuna.

Što se pokretnina tiče, Krstičević ima VW Golf star sedam godina, a za suprugu nije navedeno posjeduje li vozilo. Nadalje, ministar ima i dionice HT-a, vrijedne nešto manje od devet tisuća kuna, a zajedno sa suprugom posjeduje ušteđevinu od čak 385 tisuća eura.

U svemu tome zanimljivo je da je kod gotovo svih stavki istaknuto da su mu u stjecanju pomogli roditelji, i to prodajom poljoprivrednih proizvoda i(li) poljoprivrednog zemljišta.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se