Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronađeni neozlijeđeni

Kod Trogira spašena trojica ronilaca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jutros su pronađeni neozlijeđeni, ali pothlađeni ronioci čiji nestanak je prijavljen noćas oko jedan sat, priopćeno je iz Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

Trojica ronilaca pronađena su jutros oko sedam sati na rtu Jelinak na izlazu iz Trogirskog zaljeva i pomorska policije ih je prevezla do hitne pomoći u Trogiru.

Nacionalna središnjica za usklađivanje traganja i spašavanja na moru vijest o nestanku primila je noćas oko jedan sat od rodbine mladića. Prema njihovim riječima, mladići su se na ronjenje uputili u nedjelju u ranim jutarnjim satima na 3,5 metarskoj brodici, nakon čega se više nisu javljali.

U akciju spašavanja odmah su uključena plovila splitske kapetanije i pomorske policije. Pozicija nestalih utvrđena je pomoću signala njihovih mobilnih telefona. Pretraživano je područje Kaštelanskog i Trogirskog zaljeva te južna strana Čiova, kaže se u priopćenju službe za odnose s javnošću Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture. (Hina) 

Pročitajte i ovo Potraga za nestalima i spašavanje odsječenih nakon potresa na Tajvanu - 1 Utrka s vremenom FOTO Potraga za nestalima u potresu na Tajvanu: Stotine su odsječene, više od tisuću ozlijeđenih Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan"

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene