Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Plutala prema Slavonskom Šamcu

Kod Slavonskog Broda otkačila se skela sa 3 automobila i 8 putnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Skela na rijeci Savi nedaleko graničnog prijelaza Svilaj između Slavonskog i Bosanskog Broda pretvorila se u poprište neočekivanog incidenta.

U trenutku dok je skelom sa bosankohercegovačke na hrvatsku stranu granice prevoženo tri automobila i osam putnika, skela se otkačila i počela plutati nizvodno prema Slavonskom Šamcu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Završen očevid U Slavonskom Brodu pijani vozač izazvao tešku prometnu nesreću: Jedna je osoba poginula Zrak u Slavonskom Brodu - 4 Borba traje godinama Hrvatski grad na neslavnom vrhu Europske unije: Stanovnici zbog velikog problema godinama traže pomoć politike

>> Radnik pao sa skele, izmjereno mu 1,93 pormila alkohola u krvi

Policija je dojavu o plutajućoj skeli dobila u 15.20 sati, a u pomoć se odmah zaputio i brod koncesionara za prijevoz putnika koji je skelu uhvatio i došlepao do bosanskohercegovačke strane rijeke.

Putnici, koji u ovom incidentu na sreću nisu ozlijeđeni, odmah su iskrcani, no vozila se i dalje nalaze na skeli koja je privezana uz neprohodni dio obale.

Rijeka Sava u ovome je trenutku nabujala, puna granja i debla koje sa sobom nosi, te dok se skela ne dovuče do svog matičnog pristaništa, vozila će ostati na njoj. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene