Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Čekaju uništenje

PRONAĐENE MINE KOD OTOČCA Policajci iz jame izvukli i eksploziv TNT

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Protutenkovske mine i dva kilograma jednog od najčešće korištenih eksploziva TNT-a izvadili su policijski službenici u utorak iz jame u Vrčibrdu kod Otočca.

Dvije protutenkovske mine i dva kilograma eksploziva TNT koji su u utorak pronađeni kod Otočca nagnali su policiju da još jednom podsjeti na akciju "Manje oružja - manje tragedija" u kojoj je bez ikakvih sankcija omogućena dragovoljna predaja ilegalnih ubojitih sredstava i oružja.

Pročitajte i ovo Ilustracija istražuje se uzrok Gasili požar pa pronašli nešto što nisu očekivali: "To predstavlja veliku opasnost za ljude, pa i vatrogasce" Ilustracija Opreza nikad dosta Dvojac krenuo u šetnju šumom, prestravio ih prizor koji su ugledali: Odmah su nazvali policiju

Protutenkovske mine i dva kilograma jednog od najčešće korištenih eksploziva TNT-a izvadili su u utorak iz jame u Vrčibrdu kod Otočca policijski službenici protueksplozijske zaštite Ravnateljstva policije, Policijske uprave zagrebačke i Policijske uprave ličko-senjske.

Pronađena minsko-eksplozivna sredstva potom su uskladištena i čekaju uništenje, kažu u policiji i podsjećaju da se u akciji "Manje oružja - manje tragedija" oružje može sigurno predati bez sankcija.

Ostojić Saboru podnio izvješće - lani manje kaznenih djela

"Protiv građana koji ovakvo oružje prijave nadležnom tijelu radi predaje, neće se pokretati prekršajni niti kazneni postupak. Oružje i eksplozivna sredstva nemojte sami donositi u policijske postaje kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja i neželjenog ozljeđivanja, već želju za dragovoljnom predajom prijavite na broj 192 ili u najbližoj policijskoj postaji. Mi ćemo poslati stručne i osposobljene policijske službenike koji će oružje preuzeti", kažu u policiji.

Pritom zahvaljuju građanima koji su prepoznali značaj ove akcije i vratili oružje te svima koji su o pronalasku minsko-eksplozivnih sredstava izvijestili policiju, dok su ostale pozvali da "slijede njihov primjer, kako bi svima osigurali sigurniju i sretniju budućnost". (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene