Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Ženska priča'

U Book caffeu specijalna gošća Mani Gotovac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Spisateljica i stand-up komičarka Marijana Perinić, Centar za kreativno pisanje i Book caffe, pod pokroviteljstvom Franck kave, i u 2015. nastavljaju s pričama žena spisateljica u programu ŽENSKA PRIČA.

Nakon otvaranja druge sezone Ženske priče, nakon prof dr. Mirjane Krizmanić, Aide Bagić, Sanje Pilić i Anđe Marić Ženska priča i u 2015. nastavlja s predstavljanjem uspješnih, nagrađivanih žena spisateljica.

Stand up komičarka i spisateljica Marijana Perinić 27.siječnja 2015. dovodi specijalnu gošću, Mani Gotovac, legendu hrvatskog kazališnog života, teatrologinju, redateljicu i spisateljicu, jedinstvenu ženu koja je jednu od svojih životnih priča ispisala na stranicama autobiografskog romana Fališ mi.

Mani Gotovac svoj je profesionalni život posvetila kazalištu. Počinje kao kazališna kritičarka, nastavlja kao teatrologinja i dramaturginja i odlazi u središte kazališnog svijta i postaje prvo ravnateljicom Teatra &TD, a nakon toga i intendanticom hrvatskog nacionalnog kazališta, HNK-a u Splitu, a kasnije i Rijeci.

Mani Gotovac iskreno: Ja sam slaba žena

Najnovija knjiga koju je objavila u travnju 2014. Ma koji život, ma koji teatar dokaz je da je kazalište njen život koji ovom knjigom donosi čitatljima i vjernoj publici.koja s velikim nestrpljenjem čeka utorak u kojem će Marijana Perinić opušteno, nasmijano, inteligentno, britko i duhovito predstaviti Mani Gotovac i posvetiti samo njoj cijelu večer Ženske priče.

Uživajte s nama i u siječnju 2015. na Ženskoj priči. uz šarmantnu, nasmijanu i uvijek inspiriranu voditeljicu Marijanu Perinić i njenu gošću, neponovljivu Mani Gotovac čije ćete knjige moći kupiti po izuzetno povoljnim cijenama.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene