Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Loše vrijeme

Kišobrani tražena roba: Turisti bježe zbog lošeg vremena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vrijeme baš i ne ide na ruku turistima, mnogi tužnih pogleda pakiraju kofere i odlaze.

Nastavlja se i vječna borba ugostitelja i stanara koji žive u blizini njihovih objekata. Sezona je tek počela, loše vrijeme kvari odmor, a domaćini često nemaju razumijevanja za malo povećanu buku. Na nož su osim lošeg vremena prve dane ljeta dočekali i poneki Šibenčani, zakačivši na prozore transparente. 'Buka od zvučnika iz kavane Medulić, buka iz aparata, buka od potezanja stolaca, sve živo nam smeta,' rekao nam je stanar Darko Frua.

Pročitajte i ovo Ilustracija upaljen meteoalarm Stiže pogoršanje vremena, u nekim dijelovima Hrvatske padat će i - snijeg! Sunčan dan u Splitu Vremenska prognoza Pred nama je šarolik početak tjedna, barem što se tiče vremena: Meteorolog otkrio što nas čeka

Ako stanari ovako negoduju protiv jedne od najmirnijih gradskih kavana, kako će tek reagirati oni koji žive u blizini disko klubova. Inače turisti se na moru ovih dana baš i ne provode kako su zamislili 'Došli smo zbog kupanja, a sada doma,' rekla je Amela Zenica. Posao za prodavače ljetnih rekvizita ipak nije stao. Pripravni na promjenu vremena promijenili su prodajni asortiman i spremno dočekali nešto manje spremne goste. 'Čovjek dođe usred ljeta bez kišobrana i mora ga kupiti,' rekao nam je prodavač Ernest.

>> FOTO: Stradun pod vodom, poplavljene ceste diljem Hrvatske

Oni koji nisu uveli prodaju kišobrana i kabanica, danas žale. 'Kišobrane i kabanice ne držim, ali kamo sreće da sam držao,' rekao je prodavač Romano. Između kišnih kapi, gosti Vodica jedva skoknu do trgovine i trkom natrag u apartmane. Šteta za mnoge kojima je produženi vikend na moru, omelo loše vrijeme posljednjih dana.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene