Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Problemi na Pelješcu

NAKON POŽARA OVOG LJETA, KIŠA SADA POTOPILA TRSTENIK

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obilna kiša koja pada proteklih dana sa sobom je donijela probleme.

U subotu je u većem dijelu Dalmacije pala obilna količina kiše, a i nedjelja je oblačna i kišovita.

Na Pelješcu
je došlo i do odrona na glavnoj prometnici na dijelu oko Trstenika, prekrasnog mjesta koje je ovo ljeto stradalo u požaru.

Pročitajte i ovo Olujno jugo i vjetar prouzročili veliku štetu - 11 Velika šteta Olujno jugo i valovi pravili nered po Kvarneru: Snažni naleti vjetra uništili betonski dio kupališta Nevrijeme na Jadranu STIGLO NAJAVLJENO NEVRIJEME Obilna kiša u Dalmaciji stvara probleme na cestama: Kod Trogira pala 71 litra po kvadratnom metru

Prema posljednjim vijestima, promet je zatvoren za autobuse i kamione, a za ostala vozila se odvija naizmjenično zbog uklanjanja odrona, javlja dubrovacki.hr.

U ponedjeljak kratko smirivanje, a onda slijedi još jedno pogoršanje

Osim toga, mještani Trstenika svoje kuće su morali zaštititi vrećama s pijeskom. Na Facebook stranici HelpPelješac objavljene su fotografije koje najbolje pokazuju kakvo je stanje.

'Kiša trenutno ne pada ali voda tj. blato je ljudima ušlo u kuće, odrona ima na sve strane. Potok je još uvijek aktivan, nestalo je vode jer je pukla cijev, glavna cesta je zatvorena radi odrona tako da kruh jutros nije stigao', izvijestili su na stranici.

HAK javlja kako su kolnici skliski i morki u većem dijelu zemlje zbog čega vozačima savjetuju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene