Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Domišljat i uhvaćen

Kiosku krao impulse za zvanje seks linija!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U ruke bjelovarske policije pao je nevjerojatno domišljat pohotnik. 53-godišnjak je svakog dana čekao da se zatvori gradski kiosk, a nakon toga se penjao na njegov krov, spajao na telefonski priključak i zvao seksi linije.

Ležao bi na krovu i pravio se kao da nešto popravlja. No kreativnog pohotnika je ipak spazila djelatnica obližnje bolnice i obavijestila vlasnicu kioska koja je tada napokon shvatila zašto uporno dobija tako velike račune za telefon. 'Željeli smo to provjeriti, međutim prije nego što nam je stigao ispis računa dobili smo informaciju od svjedoka, da nam se nepoznata osoba priključuje na naš poslovni prostor, na krovištu kioska i da vjerojatno troši naše impulse', rekla nam je Renata Usumović, vlasnica kioska.

Pročitajte i ovo Zimske gume - 1 Teška krađa Mladić opelješio vulkanizersku radnju: Krao automobilske gume i opremu u vrijednosti 40 tisuća eura Teška prometna nesreća u Bjelovaru Poginuo vozač traktora Policija objavila detalje teške nesreće na bjelovarskoj obilaznici

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene