Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kerumova jahta vrijedna 10 milijuna eura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Željko Kerum napokon je dočekao da mu iz Italije stigne nova krstarica!

Prekrasna bijela "maiora 33", vrijedna 10-ak milijuna eura, danas je uplovila u splitsku ACI-jevu marinu u uvali Baluni i ponosno zauzela mjesto svoje prethodnice, znatno skromnije "maiore 23", koja je s posebnim željama za uređivanje interijera stajala tek nešto više od tri milijuna eura.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tragični susret Horor na godišnjem odmoru: Bračnom paru zatvorenici oteli jahtu, a njih bacili u more? "Riješili su ih se" Jahta Royal Romance Odvjetnici pojasnili Ruski bogataš tuži Hrvatsku: Traži više od 35 milijuna eura zbog blokade luksuzne jahte

Ipak, jedno je zajedničko i novoj i staroj "maiori", a to je ime "Joke". Nazvane su tako po Željkovu sinu, kojeg je ponosni otac doveo na razgledanje luksuznog plovila.

Novitet u splitskom ACI-ju plijeni pogled iz aviona. Takva raskoš ne sreće se svaki dan, a "maiora" osobito impresionira veličinom (i visinom) trupa te strojarnicom, koja je bila otvorena za naše inspekcije.

S 2 MTU dizela snage veće od dvije tisuće "konja" "maiora" povuče i do 30 čvorova, što će Kerumu omogućiti da u isto vrijeme spoji neviđen luksuz i solidnu brzinu. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene