Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Draga mu obojica

Kerum u drugom krugu podržava Bandića ili Vidoševića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prvom krugu je u dilemi jer je jedan Splićanin, a drugi prijatelj i kolega gradonačelnik.

Splitski gradonačelnik Željko Kerum izjavio je danas da njegova, nedavno utemeljena, Hrvatska građanska stranka (HGS), kojoj je on predsjednik, u prvome krugu predsjedničkih izbora neće poduprijeti nijednog kandidata, ali će poduprijeti Nadana Vidoševića ili Milana Bandića ako neki od njih uđe u drugi krug.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković na samitu u Parizu - 3 Vojna pomoć Andrej Plenković iz Pariza: "Svoje jedinstveno ratno iskustvo želimo prenijeti Ukrajincima" Stolar - 2 Revitalizacija Ovaj grad najviše izdvaja za obrtnike: "Problem mladih je što se ne žele uprljati"

>> VIDEO: Bandić želi dva predsjednička mandata

Mi iz Splita imamo 'našeg' kandidata, Splićanina Nadana Vidoševića, a ja sam uvijek za naše ljude. No, s druge strane, imamo Milana Bandića, s kojim sam ja dobar i on je gradonačelnik poput mene te može učiniti dobre stvari', izjavio je Kerum odgovarajući na novinarski upit u stanci sjednice splitskoga Gradskog vijeća. 'Tko god od njih dvojice, Vidošević ili Bandić, uđe u drugi izborni krug, mi ćemo ga podržati', dodao je Kerum. (Hina)

>> 'Kao što je iznevjerio stranku, tako će iznevjeriti i birače'

Vjerujete li da će Bandić pobijediti na predsjedničkim izborima?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene