Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ministar uprave nemoćan

Kerum se još nije pojavio na poslu... I nikome ništa!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premda bi svaki radnik u slučaju nedolaska na posao dobio otkaz, splitski gradonačelnik ne mora strahovati od takvog ishoda, premda ga već dulje vrijeme nema u uredu.

Svaki zaposleni u svakoj firmi u slučaju da ne dolazi na posao dobio bi otkaz. Osim ako mu je ime Željko Kerum. Splitski gradonačelnik mjesecima se ne pojavljuje na svom radnom mjestu. I nikome ništa.

Pročitajte i ovo Nalazište Pred sezonu Antičko otkriće u Stobreču: Pred arheološkim iskapanjima izranja 3000 godina stara povijest Andrej Plenković u Splitu Bliže se europski izbori Plenković u Splitu: "Naši partneri malo su desniji od onoga što mi reprezentiramo"

>> Keruma i dalje nigdje nema, ni zamjenici više ne znaju što bi rekli

Ministar uprave Arsen Bauk objašnjava kako je Kerum izabran od strane naroda i narodu odgovara. U novom pravilniku ministar Bauk će predložiti i da se gradonačelnika može razriješiti ako vijeće ne prihvati proračun. Ali ne može ga se natjerati da dolazi na posao.

'Gospodin Kerum obnaša svoju dužnost na način na koji misli da treba, za to će polagati račun na izborima. Mijenjaju ga zamjenici, a njegova odgovornost ne prestaje time što se nalazi na jednom mjestu, a ne u svojoj kancelariji. Dakle, on je i dalje odgovoran za sve ono što je po zakonu odgovoran kao gradonačelnik bez obzira gdje se u ovom trenutku nalazi', rekao je ministar Bauk.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene