Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razljućeni Kerum

Rekordna tužba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Željko Kerum okomio se na medijsku kuću EPH. Tvrdi kako je zbog njihovog neistinitog pisanja pretrpio štetu i najavio tužbu od čak 100 milijuna kuna.

'Već duže vremensko razdoblje mediji iz grupe EPH pišu laži i neistine o meni i poslovanju mojih firmi. To rade u kontinuitetu i nanose veliku štetu kako meni tako i mojim tvrtkama. U posljednje vrijeme su krenuli intenzivno s pisanjem neistina kroz feljtone u Jutarnjem listu, Globusu, Slobodnoj Dalmaciji , a sada, najnovije, objavljuju u Jutarnjem listu i Slobodnoj Dalmaciji najave za tekst koji će izaći u Globusu pod nazivom 'Propast Kerumovog carstva'', tvrdi Kerum u priopćenju za javnost.

Pročitajte i ovo Željko Kerum Neke nekretnine već prodane Kvadrat Kerumova zemljišta na Čiovu procijenjen na 79 eura Željko Kerum - 1 ČERMAK PREUZEO DIO NEKRETNINA Robna kuća u Zadru, elitni restoran, kino u centru Zagreba, svinjogojska farma... Kerumove nekretnine unovčene za 8,4 milijuna eura

'Da se vidi kakve laži pišu mediji EPH, navest ću Vam nekoliko podataka o poslovanju mojih firmi i matične firme Kerum. Firma Kerum ima potvrdu od svih poreznih institucija da redovno plaća svoje obveze prema radnicima, socijalnom i mirovinskom osiguranju, poreze, itd. Isto tako imamo potvrdu od banaka da redovno servisiramo sve naše obveze bez kašnjenja. Nikada firma Kerum nije bila blokirana. U zadnjoj poslovnoj godini firma Kerum je imala dobit od 88 milijuna kuna na čiji iznos smo redovno i u roku platili porez na dobit', tvrdi Kerum.

Zbog svega navedenog Kerum tvrdi da je pretrpio veliku štetu. Kaže kako se nadao da te podvale stati pa se zbog toga dosad nije odlučio na tužbu. 'Sada su, međutim, pretjerali i zbog toga ću ih tužiti za učinjenu štetu u iznosu od 100 milijuna kuna', poručio je splitski gradonačelnik.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene