Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pitali ga za tvrtke

Kerum: Ja sam najveći gazda u Splitu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitski gradonačelnik i predsjednik Hrvatske građanske stranke (HGS) Željko Kerum odgovorio je danas novinarima na upite u vezi sa sudbinom njegove tvrtke kako je on bio i ostao najveći gazda u Splitu.

Nezavisna kandidatkinja za gradonačelnicu Splita Sanja Bilač danas je optužila Keruma kako duguje više od 20 milijuna kuna poreza državi, a grad ostavlja u dugu većem od 350 milijuna kuna te da bi zbog takvih dugova trebao završiti u zatvoru.

Na pitanje novinara kako komentira te izjave Sanje Bilač, Kerum je kazao: "Jel', onda pitajte nju zašto je to rekla, ne bih komentirao damu".

>>
VIDEO 'A tko je napravio sve ovo? Što bi bilo da sam dolazio na posao?!'

Slijedilo je novinarsko pitanje koliki su dugovi njegove tvrtke, a Kerum je odgovorio: "Moja je tvrtka bila i ostala, ja sam bio i ostao najveći gazda u gradu".

A na pitanje u kakvom stanju ostavlja gradsku blagajnu nakon četverogodišnjeg gradonačelničkog mandata, Kerum je kazao kako je "grad bogat i gradska blagajna može funkcionirati". (Hina)

Pročitajte i ovo Policija U policiji je Strašne scene u Splitu: Šakama izudarao dvije žene na terasi kafića, hvatali ga prolaznici Ilustracija Zabijao se autom u njihov Clio Optužen muškarac čiji je ponašanje zgrozilo Hrvatsku: Svi pamte njegov napad na troje mladih

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene