Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sudski spor oko anketa

Keruma naljutila anketa: Plasirane su lažne informacije, tužili smo agenciju!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitski gradonačelnik Željko Kerum komentirao je rezultate anketa koje njemu daju prednost i spor s agencijom Ipsos Puls. 'Svatko tko naruči anketu, on je i plati', rekao je.

Da je u sporu s agencijom Ipsos Puls, potvrdio je danas splitski gradonačelnik Željko Kerum na pitanje novinara.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tko je krivac? Slavonski gradovi nisu uspjeli isporučiti važan regionalni projekt: Sada moraju platiti 1,46 milijuna eura odštete Donald Trump - 1 Golema odšteta Kriv je: Trump mora platiti 84 milijuna dolara kolumnistici

>> 'On je cirkusant, nije ništa radio! Bitne odluke potpisivao je u kafiću!'

>> EKSKLUZIVNO Kerum gubi Split?

'Ankete su namještene. Ipsos Puls, koji je radio ankete je tužio Hrvatsku građansku stranku, odnosno mene i da im nismo platili 72.000 kuna, a zapravo smo im platili', rekao je Kerum odgovarajući na pitanja.

'Oni (Ipsos Puls) su plasirali krive informacije i mi imamo sudski spor. Znači to je lažna i namještena anketa. Mi smo njih tužili, kao što su oni tužili nas', dodao je Kerum.

Kerum je rekao kako su nakon toga unajmili anketu od agencije Best, koja je na uzorku od 4.000 ispitanika dala njemu veliku prednost. Mediji su tu anketu prozvali spornom. 'To je visokouspješna agencija koja je puno jača od Ipsos Pulsa', rekao je Kerum.

Po njegovim riječima, HDZ ne smije pokazati neke rezultate ankete jer užasno loše stoji. 'U nedjelju ćemo vidjeti kako tko stoji i što narod odluči - tako će i biti', zaključio je Kerum.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene