Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Grad u milijunskim minusima

Kerum gradskim novce popravlja grijanje u svojem hotelu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Baš u trenutku dok 12 oporbenih vijećnika pokušava smijeniti splitskog gradonačelnika Željka Keruma, u javnost je procurila informacija kako se gradskim novcem prepravlja sustav grijanja i hlađenja Kerumova hotela Marjan.

Desecima milijuna kuna gradskog novca gradi se obala ,slučajno baš pred Kerumovim hotelom. A ovih dana izražena je sumnja da gradskim novcem, sa 3,5 milijuna kuna, Kerum prepravlja i kolektor svog hotela Marjan.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zabijao se autom u njihov Clio Optužen muškarac čiji je ponašanje zgrozilo Hrvatsku: Svi pamte njegov napad na troje mladih Zoran Milanović u Splitu - 3 u Splitu FOTO Osvanuli uvredljivi grafiti na račun Milanovića: "Dođi u Split ako smiješ, ruska prostitutko"

Dok se gradskim novcem obala gradi, u susjedstvu se odvijaju radovi na Kerumovom hotela Marjan nekako stoje, gradilište izgleda zatvoreno. Znao je zaraditi za sebe, znat će i za nas mislili su prije tri godine mnogi Splićani i izabrali za gradonačelnika baš Keruma. Jedni ga hvale i danas.

No, danas je proračun Splita pao u milijunski minus, a nezaposlenost je rekordna. Pred izbore, prije tri godine obećavao je Kerum dovesti svjetske biznismene i zaposliti nezaposlene. Kerumu je ostalo još nešto više od godinu dana mandata da ispuni obećanja o procvatu Splita. 
 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene