Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija traži autora

Kerum dobio prijeteće pismo s mrtvačkom glavom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitski gradonačelnik Željko Kerum tijekom jučerašnjeg dana primio pismo s prijetećom porukom.

Splitski gradonačelnik Željko Kerum prijavio je jučer policiji kako je u sjedište njegove tvrtke u Lori na njega redovitom poštom stiglo adresirano pismo prijetećeg sadržaja. 'Policija će danas Općinskom državnom odvjetništvu podnijeti posebno izvješće u vezi zaprimljene prijetnje', rekla je Marina Kraljević Gudelj, glasnogovornica splitske policije. Dodala je da čini sve kako bi utvrdilaiautora prijeteće poruke.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Očekivanja Kosor i Milanovića Poruka Josipoviću: 'Može biti vruće srce, ali glava mora biti hladna' Slika nije dostupna Zbog gradonačelničkih ambicija? Željku Kerumu stižu anonimne prijetnje smrću

>> Željku Kerumu stižu anonimne prijetnje smrću

Neslužbeno doznajemo kako se u pismu naslovljenom na Keruma parafrazira njegov izborni slogan, 'Vrime je, ako ne daš ostavku...'. Na kraju poruke nacrtana je mrtvačka glava te u potpisu stoji 'nije Ostojić', neslužbena je informacija.

Ovo je već treći put da gradonačelnik Željko Kerum prima prijeteća pisma. Prva dva je dobio u veljači i ožujku ove godine kada mu je nepoznata osoba prijetila ukoliko postane gradonačelnik. Policija još traga za autorima prijetećih poruka.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene