Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kaznene prijave protiv čelnika tvrtke Kamen Ingrad

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog sumnji u zlouporabe ovlasti u gospodarskom poslovanju brodsko-posavska policija Državnom odvjetništvu podnijela je kaznene prijave protiv V. Z. (50) Đ. K. (39) te Z. B. (33), koje se sumnjiči da su zlouporabom ovlasti tvrtki protupravno pribavili imovinsku korist u iznosu od 13 milijuna kuna, priopćila je policija.

Policija je izvijestila i o završetku kriminalistička obrada nad P. Š. (69) temeljem već ranije podnijete kaznene prijave. I njega se sumnjiči za kazneno djelo zlouporaba ovlasti u gospodarskom poslovanju te krivotvorenje službene isprave.

Pročitajte i ovo Ispisana informacija za prijavu boravišta Bijesan na sustav Pismo ministru i policiji koje će postati viralno: "Pokušat ću objasniti govnariju…" Slika nije dostupna Kaznena prijava zbog nelegalnog vađenja kamena i stjecanja 1.4 milijuna kuna

Kako se neslužbeno saznaje, riječ je o bivšim čelnicima veličke tvrtke Kamen ingrad Vladi Zecu, njegovoj pomoćnici Đurđici Kristić i Zdenku Biondiću, te Petru Šimiću, jednom od bivših vodećih ljudi u tvrtki Zelena magistrala iz Slavonskoga Broda.

Sumnja se kako je požeški trojac pozajmnicama i ispostavom računa za nepostojeću robu Kamen igradu protupravno pribavio imovinsku korist u iznosu od 13 milijuna kuna, a na štetu Zelene magistrale.

Šimića se pak sumnjiči da je potpisavši ugovor sa spomenutim trojcem počinio kazneno djelo zlouporabe ovlasti u gospodarskom poslovanju i krivotvorenje službenih isprava.

Vlado Zec i Đurđica Kristić već su zbog gospodarskih malverzacija vezanih uz Kamen ingrad na požeškom sudu osuđeni na zatvorske kazne.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene