Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Imao pomagače

Kaznena prijava zbog napada na službenu osobu: 49-godišnji muškarac letvom s čavlima nasrnuo na policajce

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Završeno je kriminalističko istraživnje nad 49-godišnjakom zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela napada na službenu osobu. Navodno je u ponedjeljak prilikom ulaska u kuću, policajce napala prvo 43-godišnjakinja, a potom i osumnjičeni koji je za svrhu ozlijeđivanja uzeo letvu.

Policajci PU varaždinske su prema dojavi postupali te pokušali ući u kuću u Donjem Vratnu oko 6.30 ujutro, kada ih je napala prvo žena, pa muškarac i to zamahujući letvom. 

Pročitajte i ovo Prometna nesreća, ilustracija Pokrenuta istraga Zadobila teške ozljede: Liječnica (51) preminula četiri dana nakon što je stradala u prometnoj nesreći Varaždinska županija Stambeno pitanje U ovom dijelu Hrvatske mladim obiteljima nudi se povoljno zemljište za kuću: "Imat će do 80 posto popusta"

43-godišnjakinja je vikala i naguravala policajce, na koje je onda nasrnuo i muškarac s letvom u kojoj su bili čavli. Poilicijski službenici su ga savladali uz pomoć sile, no kada su izvodili privedenog muškarca, žena ih nije prestajala napadati u čemu joj se pridužio i 17-godišnjak.. 

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, 49-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku, dok se istraživanje nad ostale dvije osobe, nastavlja, javljaju iz PU varaždinske. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene