Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Radi zaštite potrošača

Kaufland povlači s tržišta nekoliko vafl proizvoda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz Kauflanda su izvijestili da iz predostrožnosti, radi zaštite potrošača, s tržišta dobrovoljno povlače nekoliko K-Classic vafl proizvoda s kremastim punjenjem, jer mogu sadržavati kikiriki u količini većoj od one istaknute na ambalaži.

Riječ je o K-Classic vafl proizvodu s kremastim punjenjem okusa kakaa 175 grama, K-Classic vafl proizvodu s kremastim punjenjem okusa kakaa 500 g, K-Classic vafl proizvodu s kremastim punjenjem okusa kokosa 175 g, K-Classic vafl proizvodu s kremstim punjenjem okusa lješnjaka 175 g, K-Classic vafl proizvodu s kremastim punjenjem okusa vrhnja 175 g, Sweet vafl proizvod s kremastim punjenjem kakaa 360 g i Sweet vafl proizvod s kremastim punjenjem okusa lješnjaka 360 g.

Pročitajte i ovo PR Oglas Djela, ne riječi za bolju zajednicu: Kaufland i ove godine organizira volontiranje za svoje zaposlenike u udrugama diljem Hrvatske PR Oglas Ribafish pripremao jela za osnovnoškolce

S tržišta se povlače navedeni proizvodi svih rokova trajanja, navode iz Kauflanda. Napominju da navedeni proizvodi mogu sadržavati kikiriki u količini koja je veća od one istaknute na ambalaži, na kojoj se navodi da se radi o kikirikiju u tragovima.

"Kod osoba koje su alergične na kikiriki, pri konzumaciji navedenih proizvoda nije isključena alergijska reakcija. Stoga te kupce molimo da ne konzumiraju navedene proizvode", ističu iz Kauflanda.

Kupci koji nisu alergični na kikiriki, proizvode bezbrižno mogu konzumirati. Kaufland je, kako navode, navedene proizvode iz predostrožnosti već povukao iz prodaje.

Iz tog trgovačkog lanca poručuju kako u svim njihovim poslovnicama potrošači proizvod mogu vratiti uz povrat novca i bez predočenja računa.  (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene