Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Katolički dating servis za Hrvate:

'Da, slobodan sam, katolik sam i mogu primit sakrament braka'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Katolička zajednica za samce u potrazi za partnerom, katSus.org za prvih 200 članova osigurala je besplatnu članarinu, dok će ostali za godišnje članstvo morati izdvojiti 300 kuna.

Unošenje e-mail adrese, korisničkog imena i lozinke, te označavanje kvadratića kraj tvrdnje 'Da, slobodan sam, katolik sam i mogu primiti sakrament braka' dovoljni su za kreiranje računa na stranici katSus.org.

Pročitajte i ovo Ilustracija Državni zavod za statistiku Demografski slom Hrvatske - rođeno najmanje djece u povijesti: Ipak, ima jedna svijetla točka Slika nije dostupna Iz katoličke škole Dobila otkaz zbog trudnoće prije braka

Riječ je o katoličkoj 'zajednici za samce u potrazi za partnerom s kojim će dijeliti vjeru i vrijednosti.

Cilj stranice je članovima pomoći da pronađu partnera s kojim mogu nastaviti 'život u skladu s učenjem crkve'. Ali to moraju i platiti. Za prvih 200 članova osigurana je besplatna članarina, dok ostali za tri mjeseca članstva moraju platiti 150, odnosno za godinu dana 300 kuna.

Šokantan zakon omogućit će udaju djevojčica mlađih od 9 godina?!

'Besplatne online dating usluge često privlače ljude, no u odnosu na katSus ne nude mnogo svojim članovima', tvrde iz organizacije. 

Iz katSus-a preporučuju godišnju članarinu. 'Svaki dan novi članovi pridružuju se zajednici katSus, zato nije dovoljno samo jednom pretražiti naše članstvo. Uz godišnju članarinu povećavate svoje izglede da upoznate nekog posebnog', objasnili su.

Na stranici su se pohvalili da su u prvih 12 sati postojanja prikupili sto članova, dio iz Hrvatske dio iz susjednih zemalja.

Inače, da bi netko postao član mora biti punoljetan, katolik ili osoba u pripremnom postupku za prijelaz na katoličanstvo, uvjerenost u nauk Katoličke Crkve vezan uz brak i obitelj te osoba slobodna za primanje sakramenta braka u skladu s crkvenim pravom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene