Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nenamjensko trošenja novca'

Karlovački SDP kazneno prijavio grad Karlovac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Karlovački SDP općinskom državnom odvjetništvu kazneno je prijavio grad Karlovac.

Uz njega prijavio je tvrtke 'Čistoću', Hrvatski fond za zaštitu okoliša te nekolicinu projektanata tvrtke IPZ Uniprojekt te poduzeća Eko flor plus i Mulltrans zbog osnovane sumnje na zloporabu položaja i ovlasti i nesavjesna rada u službi pri saniranju odlagališta komunalnog otpada na Ilovcu.

Pročitajte i ovo Branimir Glavaš - 1 Prijavio ga Vladimir Šeks Glavaš u policiji zbog prijetnji, uputio i žestoku poruku Šeksu Slika nije dostupna Priskluškivanje i nadziranje Holy podnijela kaznenu prijavu: Pročitajte kako je vijest o mailu putovala do ministrice

Predsjednik GO SDP-a Josip Benčić kazao je na tiskovnoj konferenciji sazvanoj pred sudskom zgradom da su prikupili dokumentaciju i fotografije iz kojih se vidi da posao saniranja odlagališta odstupa od projekata te da sumnjaju u nenamjensko trošenje novca.

Nabrojivši u prijavi 14 prijepornih točaka, tvrde, među ostalim, da je gradu 'uredno naplaćeno 1,9 milijuna kuna za radove koji nisu izvedeni' te su predložili represivnim tijelima da obave nadzor i vještačenja. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene