Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VELIKI REZULTAT

Karlovačka županija vodeća na kontinentu: Ostvareno pola milijuna noćenja u prvoj polovici rujna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Karlovačka županija, simbol je turističke destinacije koja kontinuirano doprinosi podizanju ugleda i konkurentnosti turističke ponude regije, a u turistički proizvod ugrađeno je sve ono što je atraktivno, jedinstveno i prepoznatljivo.

Dugogodišnjim pozitivnim razvojnim trendom, pozicionirala se kao vodeća kontinentalna županija, a treba istaknuti da se već tradicionalno preko 60 % ukupnih noćenja u županiji ostvaruje se na području općine Rakovica, a ovaj puta to je jubilarno 500.000. noćenje.

Pročitajte i ovo Reklama Hrvatske turističke zajednice na Times Squareu Početak turističke sezone Slike Hrvatske i na njujorškom Times Squareu, ali po kojoj cijeni - ne žele otkriti Tivat - 3 Pokrenuti novi letovi Poznati tabloid nahvalio našeg velikog konkurenta: "Znatno su jeftiniji od Hrvatske, a nakon multimilijunskog ulaganja postali su mali Monako"

"Od postojanja Hrvatske države ovo je po prvi puta da je jedna isključivo kontinentalna županija, partnerskim djelovanjem svih dionika, javnog i privatnog sektora i sustava turističkih zajednica došla do rezultata koji ćemo dodjelom prigodnih poklona evidentiranom gostu obilježiti u Rakovici, sutra u subotu 16.rujna 2017. u restoranu kampa TURIST u Grabovcu sa početkom u 9:30 sati", poručila je Dina Begić, direktorica Turističkog ureda Karlovačke županije. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene