Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Užurbano se rade zečji nasipi, voda prilazi kućama

DRAMA KOD KARLOVCA: Stigla u pomoć vojska, mještani bijesni jer se ne štite kuće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nevrijeme i poplave prijete širem Karlovačkom području, a mjerodavne službe i mještani užurbano rade na zaštiti kuća od nadiruće Korane.

U Karlovcu i okolici se užurbano se rade zečji nasipi jer noćas bi trebao biti vrhunac vodenog vala. Vodostaj Korane se očekuje 770 cm, što je 50 cm niže nego u veljači ove godine.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Filmske scene Krijumčar iskočio iz jurećeg vozila pa skočio u rijeku Koranu, još ga traže Vreće s pijeskom, ilustracija - 1 Karlovačka županija Pripreme za oluju: "Hrvatske vode izdale su upozorenje, pripremili smo vreće s pijeskom"

Strahuje se da bi prve kuće mogle biti poplavljene do 30 centimetara.

Tražit će proglašenje elementarne nepogode, čekaju još veće štete!

Čelni ljudi iz Hrvatskih voda i DUZS-a pokušat će napraviti sve moguće kako bi spriječili dotok plavnih voda u naseljena mjesta.

Mještani su bijesni jer brane gradski kolektor nasipima, a ne kuće i kažu da će im kuće do navečer biti poplavljene. Voda se već počela izlijevati preko cesta prema kućama.

Na teren je stigla i vojska, jer je situacija kritična, rekli su nam iz Hrvatskih voda. Raspoređeno je oko 100 vojnika, koji su u pripravnosti i brane kuće.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene