Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Na dobrobit domovine"

Kardinal Bozanić čestitao predsjednici Božić: "Puno uspjeha u odgovornoj službi"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić uputio je božićnu čestitku predsjednici Republike Hrvatske Kolindi Grabar-Kitarović te joj poželio puno uspjeha u odgovornoj službi koju obavlja na dobrobit domovine Hrvatske.

"Kao i svake godine Božić je vrijeme za susret s blagim i siromašnim Isusom koji u nama vjernicima budi poziv na obraćenje srca. Prilika je to za susret s Emanuelom - s nama Bogom, dubokom tajnom utjelovljenja koja svojom Božanskom mudrošću preko lica Novorođenog djeteta ispunja mirom i beskrajnom ljubavlju srce svakog čovjeka.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Polnoćka pod epidemiološkim mjerama Bozanić poručio s polnoćke: "Želimo da se ova radost i ovo slavlje u duhu skromnosti razlije na sve koji su s nama povezani" Slika nije dostupna Misa polnoćka Bozanić: "Potrebno je izbrisati ljutnju, mržnju i predrasudu prema drugima, prema onima koji su mi možda i zlo učinili"

Vama i Vašoj obitelji želim sretan Božić i blagoslovljenu novu 2017. godinu te puno uspjeha u odgovornoj službi koju vršite na dobrobit naše domovine Hrvatske", stoji u kardinalovoj čestitiki predsjednici Grabar-Kitarović. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene