Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Karamarkova čestitka:

'Neka Hrvatska postane onakva za kakvu su se borili branitelji i dr. Tuđman'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko na Badnju večer čestitao je Božić "svim Hrvaticama i Hrvatima diljem svijeta, svim vjernicima i ljudima dobre volje u Republici Hrvatskoj", zaželjevši da Hrvatska postane onakva za kakvu su se borili i život dali hrvatski branitelji i utemeljitelj hrvatske države dr. Franjo Tuđman.

"Božić je blagdan obitelji, radosti, zajedništva i mira. I ove se Svete noći prisjećamo svih koji su zaslužni što živimo u slobodi, posebno poginulih hrvatskih branitelja i predsjednika dr. Franje Tuđmana, utemeljitelja suvremene hrvatske države. Neka Hrvatska postane onakva za kakvu su se oni borili i dali živote", ističe Karamarko.

Pročitajte i ovo Plenković na TikToku "Je l' bilo ok?" VIDEO Pokazao par trikova, pokušao biti kul i šaljiv: Plenković postao tiktoker, njegov prvi video morate pogledati Preminuo Ivo Jelić Ivo Jelić Preminuo bivši saborski zastupnik i prvi predsjednik HDZ-a u Dubrovniku

Pozvao je da se "prisjetimo i siromašnih i nezaposlenih - svih egzistencijalno ugroženih i onih obespravljenih, posebno hrvatskih branitelja koji će i u ovu noć provesti na otvorenom tražeći ispunjenje svojih opravdanih zahtjeva i zaštitu digniteta Domovinskog rata".

"Osigurati dostojanstven život svakom građaninu, svakom pojedincu u Lijepoj Našoj - naša je dužnost. U mislima na izazove koji su pred nama i u molitvama da ih svladamo snagom zajedništva, znanjem i poštenjem - a vođeni ljubavlju prema Čovjeku i Domovini - još jednom vam želim sretan Božić", navodi u Božićnoj čestitki predsjednik HDZ-a Karamarko.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene