Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Sabor pretvaraju u teatar'

Karamarko na Facebooku: Sad vidimo tko je dijelio Hrvatsku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
"Retoričkim replikama Sabor pretvaraju u teatar odbijajući shvatiti da njihova gluma više nikom nije zabavna. Tu predstavu smo gledali preduge četiri godine. Zar nam moraju i na odlasku pokazivati čime su se bavili dok je gospodarstvo u državi propadalo", objavio je predsjednik HDZ-a na Facebooku.

Predsjednik HDZ-a i budući potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko komentirao je u petak na svom Facebook profilu tijek saborske sjednice ustvrdivši kako se sada vidi tko je dijelio Hrvatsku jer zastupnici SDP-a i njegove koalicije, nakon četiri godine gospodarskog i socijalno propadanja države, raspravljaju o fašizmu i antifašizmu.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković i Peđa Grbin Rijeke pravde slavile u dvije HDZ nije pobijedio u samo dvije izborne jedinice, pogledajte u kojima je izgubio HDZ prozvao Peđu Grbina preko Facebooka Izbori su za tjedan dana HDZ prozvao Grbina: "Abdicirao je, a sada se hoće sučeljavati"

"Sad vidimo tko je dijelio Hrvatsku. Teško je vjerovati o čemu cijelo jutro u Saboru raspravljaju zastupnici SDP-a i njihove koalicije. Nakon četiri godine gospodarskog i socijalnog propadanja države oni raspravljaju o fašizmu i antifašizmu kao da je to najvažnije pitanje budućnosti države", navodi Karamarko.

"Retoričkim replikama Sabor pretvaraju u teatar odbijajući shvatiti da njihova gluma više nikom nije zabavna. Tu predstavu smo gledali preduge četiri godine. Zar nam moraju i na odlasku pokazivati čime su se bavili dok je gospodarstvo u državi propadalo", objavio je predsjednik HDZ-a na Facebooku. (Hina)

 

[SAD VIDIMO TKO JE DIJELIO HRVATSKU] Teško je vjerovati o čemu cijelo jutro u Saboru raspravljaju zastupnici SDP-a i...

Posted by Tomislav Karamarko on Friday, January 22, 2016

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene